Dita e Parë: Udhëtimi me avion direkt Tiranë – Paris.

Nisja në orën 18:20.

Mbrritja në Paris në 21:20.

Transferimi për në Hotel.

Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

Dita e Dytë: Mëngjesi në hotel. Vizitë panoramike e Parisit ku do të shikohen: Harku i Triumfit, Place de la Conocorde, Assamble Nationale, Pallati Invalideve, Varri Napoleonit, Kopshti Tyilerive.

Vizitë në Muzeun e Luvrit.

Kthimi dhe akomodimi në hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel.

Vizitë në: Kopshtet e Luxemburgut, Katedralja Notre Dame, Tour Eiffel.

Shëtitje panoramike ku do të shikohen Panteoni, Opera de Garnier, Sheshi Bastille dhe Opera më e madhe e Francës.

Kthimi dhe akomodimi në hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel.

Të lirë.

Transferimi për në Aeroportin e Parisit.

Fluturimi direkt Paris – Tiranë.

Nisja  në orën 21:50. Mbrritja në Tiranë në orën 00.30.

Në pagesë përfshihen:

1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një çantë me përmasa deri në 40 x 20x 23cm. (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Dergojani miqve tuaj kete oferte. 🙂

Datat e nisjeve:
► 11 Shkurt 369€
► 11 Mars 369€
► 1 Prill 399€