€395,00

Venecia,Itali

€395,00

Tour Highlights

  • Udhëtim në Venecia, Itali,vendi i elegances,vecantise dhe i romances. Ky udhëtim në Venecia vjen për turistët Shqiptarë nga Agjensi Udhëtimi
  • "Tik Travel"

Tour Length

1-6 days

Tour Type

Single tour

You might also like

en_USEnglish

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tikagenc/tiktravel.al/wp-includes/functions.php on line 4757

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tikagenc/tiktravel.al/wp-includes/functions.php on line 4757