Udhëtim në grup

Turqi

4 ditë në Stamboll

cmimi nga €99 /personi

INFORMACION I RENDESISHEM: Të nderuar klientë, nëse jeni të pajisur dhe shfrytëzoni Pasaportën e Republikës së Shqipërisë për udhëtimin tuaj në Turqi, dokumenti juaj i udhëtimit duhet të ketë vlefshmëri të paktën 6 (gjashtë) muaj nga data e kthimit.

 

Dita e Parë: Nisja nga Tirana, te mërkurën në oren 22:00 dhe udhëtimi me autobuz nëpërmjet Kapshticës dhe Selanikut për në Stamboll. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mberritja në Stamboll pasdite. Akomodim dhe fjetje në hotel.

 

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizite ne Akuarium Florja hyrja, opsionale (15euro). Shetitje me anije private neper brigjet e Bosforit (opsionale 5 euro). Shetitje ne Sheshin Taksim. Ne darke show i nates turke, e cila zhvillohet ne anije poshte ures se Bosforit. Perfshihen ne cmim : show, pije pa limit dhe darka (opsionale 35euro). Fjetje në Hotel.

 

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Vizite te xhamia blu,  hyjra falas.

Vizite opsionale te sarajet e Topkapis (hyrja 12 euro). Vizite opsionale te bazilika e Shen sofise (hyrja 12 euro).

Vizite ne tregun tradicional kapali Çarsi ku mund te vizitohet dhe behet shopping.

 

Dita e katert: Mengjesi ne hotel. Nisja per ne Selanik ku vizitohet sheshi Aristoteli dhe Kulla e Bardhe. Kthimi ne Tirane me pushime të shkurtra gjatë rrugës. Fundi i sherbimeve tona.

 

Në pagesë përfshihen:

 

-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus.

-Akomodimi 3 netë në hotel në qendër të pjesës Evropiane të Stambollit

-Mëngjeset për të gjitha ditët e qëndrimit.

-Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit)

-Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit

Ne pagese nuk perfshihet:

-Siguracioni i shendetit ne udhetim (i keshillueshem)

Ekstra:

Femijet 0-1.99 vjec paguajne 10 euro

Femijet 2-11.99 vjec paguajne -10 euro te vleres totale

Ju bëjmë me dije se

 

Për rezervim, mund të paguani 50% të shumës ne momentin e rezervimit, ndërsa pagesen e plotë deri në 2 jave para nisjes. Nese udhetimi eshte brenda dy javeve, pagesa duhet bere e plote.

Pagesa e bëre është e pakthyeshme.

Agjensia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme sic janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.