Udhëtim në grup

Rumani,Greqi

4 ditë në Sofje dhe Selanik

cmimi nga €99 /personi

Tiranë – Sofje – Selanik – Tiranë

Tiranë Sofje Selanik Tiranë: Udhëtim me Guidë / Udhëtim me autobus. Bëhuni pjesë e një udhëtimi me autobus për të vizituar kryeqytetin Sofje, Bullgari, dhe Selanikun. Një rrethrrotullim i vërtetë i Ballkanit Lindor. 

 

Dita e parë: Nisja nga Tirana me autobus në drejtim të Bullgarisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe. Mbrritja në Sofje. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

Dita e dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet Kryesore te qytetit: Fillon nga Hotel Sheraton Balkan, Kisha St. Nedelia, Statuja St. Sofia, Kisha St. Petka Samardjiiska, Kisha Cifute Synagogue, Tregu Qendror, St. George Rotanda, Presidenca, Sheshi Battenberg, Galeria Kombëtare e Arteve, Teatri Kombëtar “Ivan Vazov”, Kisha Ruse, Monument i Ushtarëve të Panjohur, Akademia e Shkencave Bullgare, Parlamenti, Monumenti i Mbretit Clirimtar, Kisha St. Sofia, Katedralja Alexander Nevski dhe Crypt.

 

Dita e tretë: Mëngjesi në Hotel. Nisja nga Sofja me autobus në drejtim të Selanikut. Gjatë rrugës, pushime per kafe dhe Drekë. Mbrritja në Selanik. Sistemimi në Hotel. Shëtitje Panoramike në Monumentet e Qytetit. Fjetje në Hotel

 

Dita e katërt: Mëngjesi në Hotel. Nisja nga Selaniku për në Tiranë. Gjatë rrugës pushime të shkurtra për kafe dhe drekë. Mbrritja në Tiranë.

 

Në pagesë përfshihen: 1. Udhëtimi vajtje-ardhje, Transfertat dhe shëtitjet me autobus.

2. Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi.

3. Mëngjeset

4. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

 

Në pagesë nuk janë përfshirë:

1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

 

Ju bëjmë me dije se

 

Për rezervim, mund të paguani 50% të shumës ne momentin e rezervimit, ndërsa pagesen e plotë deri në 2 jave para nisjes. Nese udhetimi eshte brenda dy javeve, pagesa duhet bere e plote.

Pagesa e bëre është e pakthyeshme.

Agjensia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme sic janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.