Udhëtim në grup

Greqi

3 ditë në Korfuz

cmimi nga €79 /personi

Weekend All Inclusive në Korfuz, 3 Ditë €79, Nisja më 6, 7, 13, 14 Mars

Hotel Telemachos 2* – 79€

 

Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 22.00 të nje nate më parë dhe udhëtimi për në Korfuz nëpërmjet Igumenicës me autobuz dhe traget. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Korfuz në orën 10.00. Sistemimi dhe All Inclusive në Hotel.

 

Dita e Dytë: All Inclusive në Hotel. Pasdite, Vizitë me Guidë në qytetin e Korfuzit.

 

Dita e Tretë : Nisja nga Korfuzi me traget dhe nëpërmjet Igumenicës për në Tiranë. Mbrritja në Shqipëri.

 

Nisja më çdo të Premte

 

Kujdes:

Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi.

Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel.

Taksat janë:

• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë

• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë

• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë

• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë

 

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:

-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus dhe traget.

-Akomodimi në Hotel Telemachos 2*S

-All Inclusive për të gjithë ditët e qëndrimit.

-Vizitë me Shoqërues Shqiptar ne qytetin e Korfuzit..