Udhëtim në grup

Greqi, Stamboll, Bullgari

5 ditë në Selanik – Stamboll- Sofje

cmimi nga €129 /personi

Selanik – Stamboll – Sofje: Udhëtim me autobus. Bëhuni pjesë e një udhëtimi me guidë në vendet më të bukura tëDatat e tjera te nisjeve:

Datat e tjera nisjeve: 5,12 Mars

INFORMACION I RENDESISHEM: Të nderuar klientë, nëse jeni të pajisur dhe shfrytëzoni Pasaportën e Republikës së Shqipërisë për udhëtimin tuaj në Turqi, dokumenti juaj i udhëtimit duhet të ketë vlefshmëri të paktën 6 (gjashtë) muaj nga data e kthimit.

 

Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 5.00 dhe udhëtimi me autobuz nëpërmjet Kapshticës për në Selanik. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Selanik. Vizitë panoramike e Selanikut, vizitohen: Sheshi Aristotel, Kulla e Bardhë, zona Tsimiski dhe monumente të tjera historike të qytetit. Sistemimi në Hotel.

 

Dita e Dytë: Mengjesi në hotel. Vazhdon udhëtimi për në Stamboll. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mberritja në Stamboll. Sistemimi në Hotel.

 

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Paradite, vizite te  Xhamia Blu (hyrja falas) Vizite opsionale te sarajet e Topkapise (hyrja 12 euro). Vizite opsionale te Bazilika e Shen Sofise (hyrja 12 euro). Shetitje ne anije private neper brigjet e Bosforit (hyrja 5 euro). Vizite ne tregun tradicional kapali Çarsi, ku  mund te behet dhe shopping.

 

Ne darke show i nates turke, e cila zhvillohet ne anije poshte ures se Bosforit (opsionale 35 euro hyrja) Perfshihet ne cmim show dhe pije pa limit si dhe darka.  Fjetje ne hotel.

 

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Nisja per ne Sofie. Mberritje ne Sofie dhe vizitë në monumentet kryesore te qytetit. Sistemim dhe fjetje ne hotel.

 

Dita e Pestë: Mëngjesi në Hotel. Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mberritja në Tiranë.

 

Me Shume Detaje: Në pagesën përfshihen:

 

-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus,

-Akomodimi në hotel me 3 yje në Stamboll, Sofje dhe Selanik,

-Mëngjezet për të gjithë ditët e qëndrimit.

-Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit)

-Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit

OPSIONALE: Lundrim me anije në Bosfor për të parë Europën e dhe Azinë – €5

Në pagesën  nuk përfshihet:

 

 

Taksa 1.5 euro per dhome ne nate ne Selanik