Udhëtim në grup

Mali i Zi

Festa e 8 Marsit ne Mal te Zi

cmimi nga €20 /personi

Nisja nga Tirana ora 7:00. Kryerja e procedurave kufitare ne Hani Hotit. Nisja per tek ujvara “Niagara” ne afersi te Podgorices. Mberritja tek “Niagara” ku mund te kemi mundesine te bejme fotografi te mrekullueshme ne nje nga pikat turistike me te bukura te Malit te Zi. Me pas, zeme vendet ne restorant ku fillon festa shqiptare ku do kemi mundesi te kercejme e te kendojme deri ne ora 16.00.

Menuja: pjatë mishi miks garniture biftek, berxolle, qofte, fileto vici, fileto pule, dhe produkte te tjera mishi – Pagese ekstra 10 euro/person e detyrueshme.

Pas drekes festive, nisja për në qendren e famshme tregtare DELTA CITY ne Podgorice. Me pas, kthimi ne Tirane.

 

Në cmimin përfshihet  

 

Transporti vajtje – ardhje me mjet komod.

Shoqërues shqiptar gjatë udhëtimit.

Në cmim nuk përfshihet

 

Dreka festive 10€/person (e detyrueshme dhe paguhet ne agjensi)

Cdo gje qe nuk eshte permendur ne rubriken “perfshihet”

Fëmijët

 

2-12 vjec paguajnë 10 Euro, vetem dreken;

mbi 12 vjec paguan si i rritur;

nëse nuk i ka mbushur 18 vjec dhe udhëton me njërin ose asnjërin nga prindërit, i duhet patjetër prokurë e noterizuar.

Ju bëjmë me dije se

 

Pagesa e bëre është e pakthyeshme.

Agjensia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme sic janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.