Udhëtim në grup

Hungari

Shën Valentini në Budapest

cmimi nga €259 /personi

Dita e Parë: Fluturimi Direkt Tiranë - Budapest. Nisja më 15:00 - Mbrritje në Budapest më 16:25. Transfertë për në Budapest. Shëtitje Panoramike në Budapest. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë me autobuz dhe guidë: Ura e Luanëve, Ura e Elisabetës e cila është Ura e parë e varur në Botë, Statuja e Shën Gellertit, kalimi mbi urën e Margaritës, Kodra Gellert, Fortesa e Peshkatarit, Kisha e Shën Matias, Katedralja e Shën Stefanit, Kështjella Vayda Hunjad, Sheshi i Heronjve, Citadela etj. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

Dita e Tretë: Transfertë për në aeroportin e Budapestit. Fluturimi direkt Budapest - Tiranë. Nisja më 06.55 - Mbrritje më 08.20.

 

Në pagesën përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel me 3 yje.
4. Mëngjeset sipas programit
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.