Udhëtim në grup

Shqipëri

Ski në Dardhë

cmimi nga €55 /personi

KORCE - DARDHE - VOSKOPOJE - TUSHEMISHT

► Dhjetor ,21-22 ,24-25 ,28-29 ,( Viti i ri 3 Dite 31 Dhjetor 2 Janar )

► Janar ,2-3 ,3-4 ,4-5 ,8-9 ,11-12 ,15-16 ,18-19 ,22-23 ,25-26 ,29-30

► Shkurt ,1-2 ,5-6 ,8-9 ,12-13 ,14-15 ,15-16 ,19-20 ,22-23 ,26-27 ,29 - 1 Mars

► Mars 7-8 , 14-15 ,

Hotel Moskopole , 6400 Lekë

Bujtina Moskopole , 6900 Lekë

Per Vitin e Ri udhetimi do te jete 3 Ditor ( 31 Dhjetor - 2 Janar 109 Euro)

PROGRAMI:

► Dita e pare:

Nisja nga Tirana ora 06:30 te mengjesit (Nisja nga Durresi ne oren 05:45) .Ndalese gjate rruges per pushim, kafe dhe foto .Vazhdimi i udhetimit ne Drilon & Tushemisht . Vizite ne bustin e Teta Ollges . Mberritja rreth ores 12:00 ne Voskopoje . Shijojme dreken me produkte vendase dhe lakrorin me 2 pete. Pas  drekes fillojne  vizitat, njohja me historine e fshatit te Voskopojes, ecje neper rruget e gurta, Njohja e zones dhe vizite ne kishat e shumta ecje ne kodrat dhe natyren e bardhe fantastike qe ofrohet ne Voskopoje . Kthehemi perseri ne hotel .Animacione  lojra sipas deshires ne shoqerine e guidave tona.Darka rreth ores 20:00 me muzike LIVE .

► Dita e dyte:

Dita fillon ndryshe ne ajrin e paster dhe pejsazhin e mrekullueshem. Mengjesi ne hotel me pas nisemi per ne fshatin e Dardhes . Qendrim per ski dhe per te shijuar natyren e bardh . Vazhdimi udhetimit per ne qytetin e Korces per vizite ne  qytetin e serenatave, shetitje ne pedonalen e famshme, mesonjtorja e pare shqipe dhe katedralen e Korces  .Me pas nisemi per ne Tirane dhe Durres . Mberritja ne darke .

 

Duhet te keni me vete :

-Cante shpine, Shishe uji 1 Liter,rroba te pershtatshme per bore , rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata.

 

UDHËTIMI VAJTJE-ARDHJE

*AKOMODIM NË HOTELET PERKATES

*MENGJESI + DREKA + DARKA

*MBREMJE FESTIVE

*SHOQERUES GJATE UDHETIMIT