Udhëtim në grup

Kosovë

Ski në Bogë

cmimi nga €59 /personi

BOGE - PEJE - RUGOVE - PRIZREN

► Dhjetor 21-22 , 24-25 , 28-29 ( Viti i ri 3 Dite 31 Dhjetor 2 Janar )

► Janar ,2-3 ,3-4 ,4-5 ,8-9 ,11-12 ,15-16 ,18-19 ,22-23 ,25-26 ,29-30

► Shkurt ,1-2 ,5-6 ,8-9 ,12-13 ,14-15 ,15-16 ,19-20 ,22-23 ,26-27 ,29 - 1 Mars

► Mars 7-8 , 14-15

PROGRAMI:

► Dita e pare:

Nisja nga Tirana na ore 06:30 ( Nisja nga Durresi ne oren 05:45).Vazhdimi i udhetimit per ne doganen e Morines , ndalesa te shkurtra per kafe gjate rruges .Procedurat Doganore.Pasi te futemi ne token Kosovare ndalesa e pare qe do te behet do te jete ne qytetin e Pejes , Perafersisht do te jemi ne Peje rreth ores 12:00-13:00 .Qendrim ne Peje rreth 1 ore e gjysem .Konsumi i drekes ne menyre individuale .Me pas shkojm ne Boge.Akomodimi ne hotel .Qendrim i lire per te shijuar natyren fantastike qe ai vend ofron.Konsumimi i darkes ne hotel .

► Dita e dyte:

Mengjesi ne hotel , qendrim i lire per te shijuar kafen e mengjesit ne natyren e bardhe te Boges apo edhe per te shfrytezuar pisten e skive deri ne mesin e dites. Mund te merrni asistence dhe sugjerime nga shoqeruesi yne per perdorimin e skive .Vazhdojm udhetimin per ne qytetin e Prizrenit . Vizite ne qender te Prizrenit dhe ne shetitoren buze lumit . Me pas kthehemi per ne Tirane , Mberritja ne Tirane dhe Durres ne darke .

 

Duhet te keni me vete :

Veshje Dimerore kundra bores,Kambale ose cizme kundra bores ,Doreza kundra bores ,Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata.

TRANSPORTI ME AUTOBUS

*AKOMODIMI NE MAGRA AUSTRIA ECO HOTEL

*MENGJESI + DARKA

*PERDORIMI I PISHINES DIMERORE

*SHOQERUES SHQIPTARE GJATE GJITHE UDHETIMIT