Udhëtim në grup

Maqedoni

Ski në Bitola

cmimi nga €55 /personi

BITOLA,STRUGE , OHER

► Dhjetor 14-15 , 21-22 , 24-25 ,28-29 ( Viti i ri 3 Dite 31 Dhjetor 2 Janar )

► Janar 2-3 , 3-4 , 4-5 , 11-12 , 18-19 , 25-26

► Shkurt , 1-2 , 8-9 , 14-15 , 15-16 , 22-23 29 - 1 Mars

► Mars 7-8 , 14-15 , 21-22 , 28-29

PROGRAMI:

►Dita e pare: Nisja nga Tirana ora 06:30 (Nisja nga Durresi ne oren 05:45) Gjate rruges, vizite ne Struge dhe ne Oher ku do te konsumohet edhe dreka. Opsioanale: xhiro me varke ne liqenin e Ohrit. Me pas vazhdojme rrugen drejt Bitolas. Mberritja ne hotel, akomodimi dhe darka ne hotel. Ne mbremje kohe e lire per te shfrytezuar facilitetet e hotelit si Pishine, Sauna, Jakuzzi, Banjo Turke dhe kazinone e hotelit. SPA e hotelit eshte e hapur deri ne oren 22:00, ose ne klubet e nates ne afersi te hotelit.

 

►Dita e dyte: Pas mengjesit ne hotel, nisemi per ne pisten e skive ne parkun Pelister, 20 min nga hoteli, 15 km. Kohe e lire per ski deri ne oren 15:30. Dreka do te konsumohet ne nje prej restoranteve te zones. Kthimi ne Tirane. Mberritja ne mbremje.

Sugjerohet te keni me vete :

-Veshje Dimerore kundra bores,Kambale ose cizme kundra bores ,Doreza kundra bores ,Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata.

 

UDHËTIMI VAJTJE-ARDHJE ME AUTOMJET KOMOD

*AKOMODIM NË HOTEL EPINAL 4*

*MENGJESI + DARKA

*SHOQERUES SHQIPTAR

*PERDORIMI I PISHINES DIMERORE , SAUNA , JACUZZI