Udhëtim në grup

Kosovë

Ski në Brezovicë

cmimi nga €55 /personi

BREZOVICE , PREVALLE , PRIZREN

► Dhjetor ,14-15 ,21-22 ,24-25 ,28-29 ,( Viti i ri 3 Dite 31 Dhjetor 2 Janar )

► Janar ,2-3 ,3-4 ,4-5 ,8-9 ,11-12 ,15-16 ,18-19 ,22-23 ,25-26 ,29-30

► Shkurt ,1-2 ,5-6 ,8-9 ,12-13 ,14-15 ,15-16 ,19-20 ,22-23 ,26-27 ,29 - 1 Mars

► Mars 7-8 , 14-15 ,

►Hotel Yjet e Sharrit €55

►Hotel Sharri €65

 

►Dita e Pare:

 

Nisja nga Tirana ne oren 06:30 te mengjesit (Nisja nga Durresi ne oren 05:45)

Kalimi per ne Kosove nga dogana e Morines .

Ndalesa te shkurtera gjate rruges per kafe ,Mberritja ne Brezovice .Qendrim i lire per vizite & Ski ne Brezovice dhe konsumimin e drekes ne menyre individuale ( nuk mungojn sugjerimet e guides nese deshironi ).

Akomodimi ne hotel .Shfrytezimi I qendres SPA ( pishina dimerore , sauna ,Jacuzzi dhe salles recreative per lojerat te ndryshme ) per klientet ne hotel Sharri, ndersa per personat qe akomodohen ne

hotel Yjet e Sharrit , qendrim i lire per relaks , aktivitet dhe animacione me asistencen e shoqeruesit te agjensise per ti dhene sa me shume harmoni udhetimit ne grup .Konsumi I darkes ne hotel .

 

►Dita e Dyte:

Mengjesi ne hotel, nisja per ne qendren e skive te Prevalles . Qendrim ne Prevalle per skijim dhe per te shijuar natyren e bardh perafersisht deri ne oren 15:00 . Nisja per kthim ne Prizren .

Vizite ne qender te Prizrenit gjithashtu dhe ne shtepine e Lidhjes se Prizrenit . Kohe e lire per te konsumuar dreken ne menyre individuale ( nuk mungojne sugjerimet e guides nese deshironi ) .Kthimi per ne Shqiperi me ndalesa te shkurtra gjate rruges . Mberritja ne Tirane dhe Durres ne darke .

Sugjerohet te keni me vete :

-Veshje Dimerore kundra bores,Kambale ose cizme kundra bores ,Doreza kundra bores ,Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata.

 

  • AKOMODIMI NE HOTEL
    *MENGJESI + DARKA
    *PERDORIMI I SALLES SPA ( PER KLIENTET NE HOTEL SHARRI)
    *GUIDE SHQIPTARE GJATE GJITHE UDHETIMIT
    *INSTRUKTIMI I PAJISJEVE TE SKIVE