Udhëtim në grup

Maqedoni

Ski në Mavrovë

cmimi nga €39 /personi

MAVROVE ,STRUGE, OHER,

► Dhjetor ,21-22 ,24-25 , 28-29 ,( Viti i ri 3 Dite 31 Dhjetor 2 Janar )

► Janar 1-2 ,2-3 ,3-4 ,4-5 ,8-9 ,11-12 ,15-16 ,18-19 ,22-23 ,25-26 ,29-30

► Shkurt 1-2 ,5-6 ,8-9 ,12-13 ,14-15 ,15-16 ,19-20 ,22-23 ,26-27 ,29 - 1 Mars

► Mars 7-8 , 14-15 ,

Hotel Diplomat 3* 39 Euro

Hotel Mirage 4* 49 Euro

 

► Dita e pare: Nisja nga Tirana ne oren 06:30 (Nisja nga Durresi ne 05:45)

Do te vazhdojme udhetimin tone drejt doganes se Qafe Thanes ku do te bejme nje ndalese per pushim te shkurter ne zonen e Librazhdit. Pasi te mbarojne procedurat doganore ne Qafe Thane do drejtohemi ne qytetin e Ohrit , vizite ne pazarin dhe qytetin e vjeter te Ohrit , fortesen e Samuelit qe ndodhet ne kalane e Aleksandrit te Madh .Me pas nisemi per ne qytetin e Struges ku kemi qendrim te lire. Akomodimi ne Hotel. Konsumimi i darkes.

►Dita e dyte:  Pas mengjesit vazhdojm udhetimin drejt Parkut Kombetar te Mavroves.Qendrimi i lire per ski dhe per te shijuar natyren e bardh qe Mavrova ofron.Shoqeruesi jone mund tju ofroje asistence dhe sugjerime per personat qe duan te mesojne te skijojne .Konsumimi i drekes ne menyre individuale  ne restorantet e zones (nuk ju mungon asistenca dhe sugjerimi i guides nese e deshironi ).Nisja nga Mavrova per ne Tirana rreth ores 15:00 .  Kthimi ne Tirane dhe Durres ne darke me ndalesa te shkurtra gjate rruges .

Sugjerohet te keni me vete :

-Veshje Dimerore kundra bores,Kambale ose cizme kundra bores ,Doreza kundra bores ,Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata,