Udhëtim individual

Bullgari

Grand Bansko (paketat festive)

cmimi nga €50 /personi

Paketat Festive:

Duke filluar nga 33 euro/personi ne nate.

-Akomodimi mund te jete ne dhome Deluxe,Standard,Single,Apartament dhe dhome Executive Double.

Paketa perfshin:

-Mengjes dhe darke (bufe)

-Perdorimi i pishines,saunes,hamamit,jacuzzi-t,dhome relaksi,palestres,banjes me avull etj.