na kontaktoni

Info

Mirepresim kerkesat tuaja rreth udhetimeve, fluturimeve, paketave dhe cdo gje tjeter ne lidhje me udhetimet tuaja!

Kontaktet

Telefon: +355 69 888 4801 / 044803747
Email: info@tiktravel.al
Adresa: Rruga Frang Bardhi, nr.26 perballe Kristal Center